Kosten gastenboek huwelijk

HUURPRIJS
De huurprijs van ‘DE PRAATPAAL touch’ bedraagt € 210 per dag.
Een dag en nacht telt samen als 1 dag. Vervolgdagen kosten € 130 per dag.
Contacteer ons als u ‘DE PRAATPAAL touch’ meerdere dagen wil reserveren.

Bovenvermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW, inclusief 1 DVD, exclusief eventuele transportkosten.
Binnen 3 weken na de huurperiode krijgt u de DVD met alle opgenomen filmpjes gratis per post thuis gestuurd. De factuur wordt per e-mail verzonden en dient volledig voor de huurdatum te zijn betaald.

TRANSPORT
‘DE PRAATPAAL touch’ wordt ruim voordat uw eerste gasten aanwezig zijn in uw feestlocatie bezorgd. We overleggen onderling met u en uw feestzaal op welk tijdstip de plaatsing het beste gebeurt. De dag na jullie feest komen wij  ‘DE PRAATPAAL touch’ terug ophalen. Voor het plaatsen en ophalen op 1 locatie rekenen wij € 40 incl. BTW. Wij bezorgen vanuit verschillende plaatsen in Vlaanderen; Borsbeek, Kortenaken, Kortrijk, Diksmuide en Moerkerke.

Wanneer jullie geen plaatsingstijd doorgegeven, zorgen wij ervoor dat ‘DE PRAATPAAL touch’ vóór 17u in jullie feestzaal staat.

PLAATSING
Houd rekening met de volgende punten om de beste en mooiste filmpjes te krijgen:

VERZEKERING
De huurprijs is inclusief verzekeringskosten met een eigen risico van € 250,00 per ‘PRAATPAAL touch’. De apparatuur is verzekerd binnen de Benelux voor het risico van diefstal (alleen indien er sporen zijn van inbraak) en brand- en waterschade. Bij diefstal dient de huurder binnen 24 uur aangifte te doen bij de politie en de verhuurder en direct een kopie van de aangifte te verzenden naar BOEMPATAT!. Voor diefstal en verduistering van onze apparatuur of schade die wordt veroorzaakt door nalatigheid of verkeerd verbruik is de huurder volledig aansprakelijk. BOEMPATAT! is niet aansprakelijk voor verlies van data.
 
ANNULATIE
Bij een annulatie brengen wij € 20,00 annulatiekosten in rekening.
Annulatie van gereserveerde apparatuur dient 20 dagen voor de reserveringsdatum te geschieden. Bij te late annulatie wordt 50% van de huurprijs berekend.

Een uitzondering hierop zijn annulaties wegens de Coronamaatregelen. In dit geval komen de annulatiekosten te vervallen.

GEBRUIK VAN MATERIAAL
Alle opgenomen filmpjes kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Op verzoek kunnen foto's en filmpjes verwijderd worden.