Uitleg gastenboek huwelijk

‘DE PRAATPAAL is een video gastenboek waarin jullie gasten gedurende gans jullie trouwfeest een boodschap kunnen inspreken.

‘DE PRAATPAAL beschikt over een touch-screen beeldscherm, een camera en een microfoon. Een persoonlijke babbelbox op je eigen feest dus!

Op het scherm is live-video beeld te zien, je ziet jezelf dus op het beeldscherm! Zodra je op START drukt, begint de opname te lopen. Je kunt nu maximaal 1 minuut iets inspreken: het trouwkoppel feliciteren, hen op het einde van de avond bedanken voor het plezante feest of een liedje zingen met een groep vriendinnen! De opname wordt beëindigd wanneer je op STOP drukt. Er komt vervolgens een melding dat de video is opgeslagen, zodat de volgende iets kan inspreken. De totale opnamecapaciteit is onbeperkt, dus daag je vrienden en familie uit om zoveel mogelijk in te spreken!

Maximum 3 weken na jullie feest krijgen jullie alle reacties op een DVD-schijfje thuis toegestuurd. Zo kunnen jullie later alle gelukwensen van jullie feest bekijken, op televisie of computer.
Een blijvende herinnering!

‘DE PRAATPAAL’ i met haar ‘voetafdruk’ van 60cm diameter en hoogte van 1,40m heel compact. In iedere feestzaal is er dus wel een ideaal hoekje om ze te plaatsen. Het scherm loopt gebogen naar achteren, zodat de camera iedereen in beeld krijgt. Bovendien is ze demonteerbaar, makkelijk te verplaatsen en te vervoeren.

Reserveer ‘DE PRAATPAAL touch’ voor jullie eigen feest of regel dit als verrassing voor het bruidspaar! Een originele extra op ieder trouwfeest! Eindelijk eens iets anders dan het ouderwetse gastenboek.